Silkar Günlükbaşı Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin, Dünü tanımalarını, bu günü öğrenmelerini, yarını yönlendirecek aydın insanlar olarak yetişmelerini, Düşünen, düşündüren, insan sevgisi ile dolu, hoşgörülü, hayatta her türlü zorluğa göğüs gerip başarılı olacak şekilde yetişmiş, Geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi ve becerileri kazanmış bireyler olmalarını, Sağlamak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş,anayasaya ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslararası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanan, başkalarının haklarına saygılı, görevini yapan ve sorumluluklarını yüklenebilen, Bilimsel düşünceyi rehber edinmiş Milletinin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş Akıl, beden ve ruh bakımından sağlıklı kendine güveni tam Doğayı, çevreyi ve insanları sevip koruyan Kendine güvenen ve güvenilen, kendisi ve çevresi ile barışık Bilimsel gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten ve bu birikimini insanlığın yararı için kullanan, Bireyleri topluma kazandırmaktır

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E twinning, Eğitimde iyi örnekler, Okur Gezer
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Akreditasyona dahil (2021-2028)

WEB - https://silkargunlukbasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAHALLE 1164 SOK. NO3 FETHİYE/MUĞLA

Öğretim Şekli :Gündüzlü-Karma

Yerleşim Yeri - okul Adanan Menderes bulvarı üzerinde ; Silkar Günlükbaşı İlkokulu ile İbrahim Gül Anaokulunun ortasında yer almaktadır.

Adres - YENİ MAHALLE 1164 SOK. NO3 FETHİYE/MUĞLA

Ulaşım Adnan Menderes Bulvarı üzerinden işleyen Günlükbaşı dolmuşları ile okula ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulun Şehir Merkezine uzaklığı 5 km dir